Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Yllättivätkö helteet vanhan jääkaapin? Meiltä nopealla toimituksella uusi!

Lämpimän kesän kuumat helleaallot rasittavat usein vanhoja kylmälaitteita. Kun laite menee rikki, on kyseessä ikävä yllätys, joka iskee varoittamatta. Usein kylmässä on lihaa, kalaa ja erilaisia pakasteita. Sisältö saattaa olla siis hyvinkin arvokas, ja tuotteet on saatava nopeasti takaisin kylmään.

- Tällaisissa tilanteissa kannattaa toimia nopeasti. Hieman uudemmat laitteet saattavat pitää laitteen sisätilat kylminä muutaman tunnin ja antaa näin niin sanottua armon aikaa. Vanhat laitteet taas saattavat lämmetä yllättävänkin nopeasti, Mikko Seppä Euronics Rauman liikkeestä huomauttaa.

Mikäli vanha laite sanoo itsensä irti, saa Euronicsilta hankittua uuden laitteen nopeallakin aikataululla.

- Meillä on valmius palvella avuntarvitsijaa niin, että hän saa uudet kylmälaitteet kotiinkuljetettuna ja paikalleen asennettuna. Käytännössä riittää, että asiakas poikkeaa liikkeessämme katsomassa uuden tuotteen ja on sitten avaamassa ovea, kun tuote toimitetaan.

- Haluttaessa me asennamme laitteet myös paikoilleen käyttövalmiiksi. Viemme mennessämme vanhan laitteen ja jopa kaikki roskat. Kuulostaa ehkä pieneltä asialta, mutta isosta koneesta roskaa tulee paljon. Näin vältetään se, että asiakkaan pienet roskikset eivät ole heti täynnä. Tämä korostuu etenkin kesämökeillä, missä jätehuolto on usein pientä tai sitä ei ole ollenkaan.

Seppä painottaa, että Euronics Rauma ja Eura hoitavat työt sovitusti maaliin.

- Tarjoamme toimitusvarmaa palvelua, pidämme kiinni luvatuista toimitusajoista. Meille on tärkeää olla asiakkaan luottamuksen arvoisia palveluidemme kaikilla osa-alueilla.

Hyvänä esimerkkinä on toiminut loppukevät ja alkukesä, jotka ovat olleet poikkeuksellisen lämpimiä. Kylmälaitteita uusittiin runsaasti.

- Juuri viime viikolla oli sellainen tapaus, että uusi kone oli paikoillaan käytössä vain tunti siitä, kun asiakas oli poistunut myymälästämme. Aikataulut riippuvat aina kuljetuskirjasta ja paljonko siellä on tilaa, mutta pyrimme saamaan tuotteen asiakkaalle aina mahdollisimman pian, mielellään jo saman päivän aikana, Seppä sanoo.

Euronicsin kylmälaitevalikoima on laaja. Tarjontaa on niin kotiin kuin vapaa-ajan asumiseenkin.

- Meiltä löytyy aina pienistä pöydälle laitettavista minijääkaapeista kotimaiseen Festivon 120 senttimetriä leveään jääkaappipakastimeen. Kesämökille sopivia laitteita ovat esimerkiksi jenkkikaapit, joissa pakastin on jääkaapin yläpuolella. Veneilyyn ja matkailuautoiluun sopivat kylmälaukut, joihin virran saa otettua auton akusta.

Seppä kertoo, että tiettyjä arkkupakastimia voi nykyään sijoittaa myös kylmään tilaan.

- Nykypäivän arkkupakastimet kestävät myös ulkoapäin tulevaa kylmää. Näin ollen laitteen voi sijoittaa autotalliin, kylmäkuistille tai jättää huoletta talven ajaksi mökille.

Kylmälaitteet, kotiinkuljetukset ja asennukset saa sekä Rauman että Euran liikkeistä. Kuljetuksia ja asennuksia hoitaa Harri Summanen.

- Meillä on melko laaja alue, jolle toimitamme laitteita. Puhutaan noin 40-45 kilometrin säteestä. Harri pistää kylmälaitteisiin oikeat lämpötilat ja opastaa asiakasta laitteen käytössä, Seppä kertoo.

Täyden palvelun Euronics Rauma kuljettaa, asentaa ja kierrättää. Lue juttu Harrista ja kotiinkuljetuksista tästä.