Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Telkkarin hankinta ei olekaan vaikeaa

Televisiomarkkinoilla ruutukoot sen kun kasvavat ja uutuusmallien yhteydessä valmistajat esittelevät myös uusia tekniikoita, joiden avulla kuvanlaatu saadaan entistä paremmaksi. Periaatteessa kuulostaa oikein hyvältä - isommasta ruudusta on mukavampi kuvaa katsella varsinkin, jos kuvan laatukin paranee. 

Televisioiden vertailua saattaa hieman hankaloittaa kuitenkin se, että osa myyntiteksteissä käytetyistä termeistä on standardoitu, kun taas osa on valmistajien omaa markkinointikieltä. Mitä hienompi ja kalliimpi malli, sitä paremmilta kuulostavat TV:n ominaisuudet. Euronics Raumalta ja Eurasta näihin teksteihin ja terminologioihin osataan vastata ja kertoa mitä ne asikkaalle käytössä merkitsevät.

Kauppias Jyrki Mäntynen painottaa myös, että Euronicsilla myyjän vastuulla on esimerkiksi kertoa asiakkaalle, jos myytävällä vastaanottimella ei näe tv-lähetyksiä antenniverkon DVb-T2 siirtymän jälkeen 31.3.2020. Teknisillä on tietoisesti huomioitu tämä siirtymä uuteen teknologiaan tv-valikoimissaan ja näitä T2 (=Antenna Ready HD) virittimellä varustettuja televisioita on onkin myyty jo muutamien vuosien ajan. Lisäksi asiakkaan käyttötarpeita kartoitetaan muidenkin ominaisuuksien osalta ja erityisesti Smart-toimintojen tuomista mahdollisuuksista television katselussa kerrotaan mielellään lisää.

Lue lisää aiheesta alla olevasta linkistä täältä.