Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Rauman myymälä esittäytyy

Yrittäjät Marja ja Jyrki Mäntynen ovat saaneet koottua Euronics Rauman liikkeelle työporukan, jossa on mukava tehdä töitä.

- Meillä on hyvä porukka kasassa. Meillä on erilaisia työntekijöitä, samalla tavalla kuin on erilaisia asiakkaitakin. Näen sen rikkautena, yrittäjä Marja Mäntynen kuvailee keskenään erilaisia työntekijöitään.

Marja Mäntysen työnkuva Euronicsilla on monipuolinen.

- Teen muun muassa taloushallinnon hommia, asiakaspalvelua ja tuurailen myymälässä. Olen semmoinen firman yleisnainen, Marja nauraa.

Jyrki Mäntynen kertoo olevansa töissä ja paikalla asiakkaita varten.

- Olen tullut vuonna 1982 tähän myymälään töihin. Ala on muuttunut vuosien varrella ja mielestäni palvelun merkitys korostuu nykypäivänä vielä enemmän, Mäntynen kertoo.

Mäntynen kokee, että parasta työssä on sen vaihtelevuus ja asiakaskohtaamisiin liittyvät tilanteet.

- Jokainen päivä on erilainen. Olen ollut tässä yrittäjänä noin kymmenen vuotta. Tulee hyvä mieli, kun saa alusta loppuun vietyä tilanteen niin, että asiakkaan kaikki ongelmat tulee ratkaistuksi. Tyytyväinen asiakas on kaiken a ja o, Mäntynen tiivistää.

Kuvassa alkaen vasemmalta: Jyrki Mäntynen, Marja Mäntynen, Riku Koivisto, Joni Jokinen ja Mikko Seppä

Noin kaksitoista vuotta Euronicsilla työskennellyt Joni Jokinen kertoo vahvimmaksi alueekseen televisiot, joista hänellä on paras tietotaito.

- Toivon, että palvelu on meillä Teknisillä paremmalla tasolla, kuin muissa vastaavissa liikkeissä. Meillä on mahdollisuus todella joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun, Jokinen kuvaa pienen yrityksen etuja.

Myös Riku Koivisto näkee paikallisen ja itsenäisen kauppiaan omistuksessa olevan liikkeen tärkeänä.

- Euronics Rauma on vanha ja periteikäs liike. Se viehätti, kun etsin harjoittelupaikkaa, Koivisto kertoo.

Koivisto on Euronics Rauman ”kasvattipoika”, joka sai vakituisen paikan työporukassa hetki sitten.

- Tykkään kaikesta teknologiaan liittyvästä. On mielenkiintoista seurata alan kehittymistä ja uutta teknologiaa. Parhaan fiiliksen tässä työssä saa, kun eteen tulee haastava tilanne ja onnistun ratkaisemaan sen asiakkaan hyväksi. Siitä tulee molemmille hyvä fiilis, Koivisto kuvailee työtään.

Virkistyspäiviä ja vaihteleva työnkuva

Tasan kaksi vuotta Euronicsin Rauman myymälässä työskennellyt Mikko Seppä tekee työpäivänsä välillä myös Euran myymälässä. Seppä kokee olevansa vahvimmillaan kodinkoneita myydessään.

- Tykkään nähdä ihmisiä ja olla niiden kanssa tekemisissä. Myyminen ja kaupanteko on minun juttuni. On aina yhtä hyvä fiilis, kun saa kaupat tehtyä, Seppä kertoo.

Euronics Rauman väki pyrkii kokoontumaan yhteen kerran tai kaksi vuodessa muutenkin kuin työn merkeissä.

- Sunnuntaiaukilot luovat siihen oman haasteensa, mutta olemme järjestäneet asian esimerkiksi niin, että arki-iltana on suljettu hieman aikaisemmin, että on päästy porukalla virkistäytymään.