Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Palveleva Euronics Rauma: Riku Koivisto

Riku Koivisto on Euronics Rauman tuoreimpia vahvistuksia. Tosin hänkin otti ensimmäiset askeleensa yrityksen palveluksessa työharjoittelussa jo keväällä 2015. Tuolloin kauppaoppilaitosta käynyt nuori mies aloitti työharjoittelupaikan hakukierroksensa silloin juuri nykyisestä työpaikastaan. Ja se kannatti.

- Uskon, että onnistuin harjoittelujakson aikana vakuuttamaan Jyrkin ja Marjan osaamisestani, sillä pääsin jatkamaan harjoittelun jälkeen kesätöissä. Palasin tänne seuraavana vuonna jälleen työharjoitteluun, ja siitä jatkoin jälleen kesätöissä. Kesällä 2017 kesätyön jälkeen jäin tähän vakituiseksi työntekijäksi, Riku kertaa.

Hän kertoo nauttivansa siitä, että pääsee auttamaan asiakkaita.

- Meille tullaan tänne esimerkiksi sellaisten ongelmien kanssa, jotka saattavat olla asiakkaille isoja, mutta meille arkea. Siksi me olemme täällä, että pystymme auttamaan ihmisiä näissä asioissa. Kun saan ratkaistua jonkin asiakkaan ongelmista, niin siitä tulee sekä minulle että asiakkaalle hyvä fiilis.

Ihmisten kohtaaminen onkin yksi työn parhaista puolista.

- Tässä tapaa päivittäin paljon uusia ihmisiä ja pääsee kanssakäymiseen heidän kanssaan. Tämä on palvelua ihmiseltä ihmiselle.

Riku palvelee asiakkaita kaikilla elektroniikan osa-alueilla. Vahvimmillaan hän on puhelimien, tietokoneiden ja televisioiden kanssa.

- Olen aina ollut kiinnostunut elektroniikasta, tässä työssä näkee miten maailman sillä saralla muuttuu kun koko ajan tulee uutta. Olen itse sitä sukupolvea, joka on kasvanut esimerkiksi älypuhelimien mukana.

Vastapainoa työlle tarjoaa muun muassa luonto.

- Käyn kesäisin viikoittain kalastamassa. Lisäksi maisemapyöräilen avopuolisoni kanssa kotipuolessa Lapijoella. Myös tennis kuuluu vahvasti harrastuksiin etenkin näin kesäaikaan.

- Eikä sovi unohtaa videopelejä, joita pelaan aktiivisesti. Sekin on yksi osa, joka tukee myös tätä työtä. Pysyn hyvin mukana sen puolen vaatimuksissa, että mitä laitteita mikäkin pelaaminen vaatii.

Riku Koivisto palvelee asiakkaita Euronics Rauman liikkeessä osoitteessa Karjalankatu 5 (Citymarketin tiloissa). Euronics Rauma on auki arkisin 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-15.00. Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 02 8225 159.

Olemme esitelleet aiemmin työntekijöistämme Joni Jokisen, tutustu Joniin täällä.