Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Palveleva Euronics Rauma: Joni Jokinen

Joni Jokinen tuli Euronics Rauman palvelukseen toukokuun alussa vuonna 2006. Tuolloin Tekniset Mäntynen nimellä toiminut liike sijaitsi Vanhan Rauman kupeessa Kauppakeskus Potkurin tiloissa. Sieltä liike muutti Kairakadulle Ferecenteriin, josta tie vei nykyisiin Citymarketin tiloihin Karjalankadulle.

- Mäntysen Jyrki kyseli silloin aikanaan mutkan kautta, että mitä minä teen nykyään. Olin juuri silloin vanhempainvapaalla. Silloiseen Tekniset-nimellä toimineeseen liikkeeseen oli tarvetta yhdelle myyjälle ja Jyrkin kanssa keskustelimme hetken aikaa, eikä mennyt kauaa kun aloitin työni täällä, Joni kertoo.

12 vuotta saman yrityksen palveluksessa kertoo jo siitä, että mies viihtyy työssään.

- Tykkään työskennellä asiakkaiden kanssa ja etsiä heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivia ratkaisuja. Kun asiakas on tyytyväinen, silloin tietää tehneensä oman työnsä hyvin. Meillä on myös todella hyvä työporukka, tänne on joka aamu mukava tulla.

Euronicsin myyjät palvelevat myymälän kaikilla osa-alueilla, mutta jokaisella on omat vahvuutensa.

- Minun vahvuusalueinani ovat televisiot ja kodinkoneet. Rakkaus elektroniikkaan on syntynyt aikanaan äänentoistopuolen harrastuksista.

Sillä saralla Joni on myös Suomen mestari.

- Rakentelin autohifi-laitteita ja kävin AutoSoundin SM-kilpailuissa, joissa voitin Suomen mestaruuden vuonna 1992. Sen harrastuksen pohjalta olen aikanaan päätynyt alalle.

Kyseinen harrastus ei ole kadonnut vuosien mittaan.

- Äänentoisto on edelleen tärkeä osa vapaa-ajan harrastuksiani. Samoin autot. Minulla on niin sanottuna kesäautona Chevrolet Camaro vuosimallia 1989. Pidän sitä kunnossa ja nautin sen kanssa ajelemisesta, Joni kertoo.

Kesäloma on rentoutumisen aikaa, hoida vapaa-ajan laitteet kerralla kuntoon. Lue Jonin vinkit täältä.

Joni Jokinen palvelee asiakkaita Euronics Rauman liikkeessä osoitteessa Karjalankatu 5 (Citymarketin tiloissa). Euronics Rauma on auki arkisin 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-15.00. Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 02 8225 159.