Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Palveleva Euronics: Mikko Seppä

Euronics Rauman liikkeessä työskentelevä Mikko Seppä tuli yrityksen palvelukseen marraskuussa 2015. Tuolloin liike sijaitsi Kairakadulla, joten Mikko on ehtinyt nähdä muuton nykyisiin tiloihin Karjalankadulla.

- Minulle tuli tuolloin eteen oma muutto Euraan ja aloin katselemaan työpaikkaa lähistöltä. Tänne haettiin silloin myyjää ja ajattelin, että paikka olisi kuin minulle tehty. Olin kuitenkin työskennellyt sitä ennen jo vuosia elektroniikka-alan myyntitehtävissä, Mikko kertoo.

Työkokemus kertookin siitä, että mies on aina ollut kiinnostunut elektroniikasta.

- Digiboksit ja DVD-soittimet yleistyivät silloin, kun olin teini-ikäinen ja se oli aikaa, jolloin kiinnostus näihin juttuihin lisääntyi entisestään. Kävin kouluikäisenä asentamassa ihmisille digibokseja ja siitä nuori mies sai hyvää pientä taskurahaa.

Ura vaihtoehtoja oli aikanaan kolme. Hänestä olisi voinut tulla myös automyyjä tai kiinteistönvälittäjä.

- Suvussani on paljon kauppiaita ja myyjiä. Uskon, että kiinnostus näihin aloihin tulee sitä kautta. Asiakaspalvelutyö kodin elektroniikan parissa oli luontainen valinta ja minulle oikea urasuunta.

Mikko työskentelee Euronicsin Rauman myymälän lisäksi satunnaisesti myös Euran liikkeessä. Hän tuuraa kesä- ja talvilomia sekä vapaapäiviä. Matka kotoa Euronics Euraan taittuu viidessä minuutissa.

- Yrityksessä on tapahtunut paljon lähivuosina. Meillä on ollut muutto näihin nykyisiin tiloihin sekä ketjunvaihto Teknisistä Euronicsiin. Olemme monipuolistaneet valikoimaamme ja huomioineet tarkoin esimerkiksi nuoremman väestön tarpeet.

- Toisin sanoen meiltä saa kodinkoneiden lisäksi nykyään laajalla valikoimalla esimerkiksi erilaisia älylaitteita. Sen huomaa ihan arjessa, että nuorisoa käy meillä paljon.

Euronicsin myyjät palvelevat asiakkaita kaikissa kodin elektroniikan kysymyksissä.

- Se on mukavaa, kun löytää asiakkaan kanssa yhteyden ja sellaisen luottamuksen. Kun ne löytyvät, niin kanssakäyminen on helppoa. Meillä käy paljon myös samoja ihmisiä ja varmasti meille jokaiselle on tullut omia niin sanottuja vakioasiakkaita. Se kertoo asiakaspalvelun onnistumisesta, Mikko muistuttaa.

Mikon vahvuuksia ovat kodin isot laitteet ja pienkoneet.

- Ne ovat niitä laitteita, jotka ovat minulle ajankohtaisia vapaa-ajan kautta. Kotona remontoidaan ja sitä kautta on tullut tutkittua entistä enemmän erilaisia vaihtoehtoja. Se syventää omaa osaamista ja tietotaitoa. Samalla siinä on huomannut tyytyväisenä sen, että meillä Euronicsilla on todella laaja valikoima kaikkea kodin elektroniikkaa.

Remonttia Mikko tekee avopuolisonsa kanssa vuonna 2016 ostamaansa rintamamiestaloon.

- Se menee harrastuksesta, sillä vanhassa talossa on aina jotain pientä remontoitavaa. Olemme remontoineet koko talon. Viimeisimpänä valmistui terassi ja nyt on paljon pihahommaa.

Mikon talouteen tuli alkuvuodesta uusi asukas, joka tuo miehen arkeen oman lisävirikkeensä. Hän hankki nimittäin helmikuussa koiranpennun.

- Se oli yksi iso elämänmuutos, ja aika pitkälti koiran ehdoilla mennään. Päivittäistä touhuamista. Olemme laittaneet portteja sinne sun tänne ja piilotelleet sähköjohtoja. Se on myös yksi asia, joka auttaa palvelemaan asiakkaita. Nyt osaan kertoa heille juttuja, joita kannattaa elektroniikan osalta ottaa huomioon jos on kotona eläimiä.

Mikko Seppä palvelee asiakkaita Euronics Rauman liikkeessä osoitteessa Karjalankatu 5 (Citymarketin tiloissa). Euronics Rauma on auki arkisin 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-15.00. Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 02 8225 159.

Olemme esitelleet aiemmin työntekijöistämme Riku Koiviston ja Joni Jokisen.
Tutustu Rikuun täällä.

Tutustu Joniin täällä.