Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

EURONICS ON TÄÄLLÄ!

UUDEN KONSEPTIN MUKAISET MYYMÄLÄMME AVOINNA

Tekniset-ketju käänsi lehteä  ja myymälät ympäri Suomea muuttuvat Euronics-myymälöiksi. Raumalla ja Eurassa avajaispäivää vietetään tällä viikolla.

EURONICS Rauma, Karjalankatu 5

Uudistus tarkoittaa brändi- ja myymäläuudistuksen lisäksi valikoimien monipuolistumista sekä hintasegmentin laajenemista edullisempiin tuotteisiin. Uudistamme mallistojamme ja Euronics-valikoima saapuu kaikkiin myymälöihin. Niinpä myös ostovolyymimme kasvaa, mikä näkyy suoraan asiakkaille parempina hintoina. 

Valikoimiimme kuuluu sekä jalostetumpia, vähän parempia ja kallimpia tuotteita että myös riisutumpia ja halvempia tuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Myös monet tutut brändit jatkavat valikoimissamme. Asiakkaalle tämä kaikki tuo vain lisää valinnanvaraa.

EURONICS Eura, Satakunnankatu 20

UUDISTUKSESSA MENNÄÄN ASIAKAS EDELLÄ 

Laajan valikoiman lisäksi Euronics tarjoaa kivijalkamyymälöistään paikallista asiantuntijapalvelua sekä samalla verkkokaupan monipuolisia palveluita. Markkinat muuttuvat ja kodintekniikan palvelun merkitys kasvaa samalla, kun tuotteet digitalisoituvat ja verkottuvat yhä vahvemmin. Brändiuudistuksella halutaankin myös vahvistaa kivijalkakaupan asemaa, koska ne edelleen ovat tärkeitä paikallisesti ja alueellisesti. Digitalisoituneessa arjessa palvelun merkitys kuluttajalle vain kasvaa koko ajan ja niinpä haluammekin olla lähettyvillä ja tavoitettavissa. 

TIESITKÖ JO TÄMÄN?  EURONICS PIKATÄRPIT

 *  Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset.

 *  Ostovoimaltaan Euroopan suurin kodintekniikan osto-organisaatio, jossa kodintekniikan tunnetut brändit edustettuina (36 maata, 8500 myymälää).

 *  Noin 1000 myymälää eri maissa siirtyy vuoden 2018 aikana yhteiselle Euronics-brändille, Suomi on näiden joukossa, yhdessä Nordic-maiden kanssa.