Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Mun musat: Sakari Laine

Rauman Painopisteen toimitusjohtaja Sakari Laineelle musiikki on tärkeä osa arkea. Kiireinen yrittäjä rauhoittuu hyvän musiikin parissa.

- Musiikki auttaa eri asioihin. Kuuntelen usein erilaisia artisteja erilaisten mielialojen mukaan. Töissä saatan kuunnella esimerkiksi raskaampaa musiikkia kuten Metallicaa silloin, kun teen tarjouksia ja muita toimistotöitä, Laine kertoo.

- Toisinaan taas saatan kuunnella jotain rauhallisempaa ja melankolisempaa. Tällä hetkellä tykkään todella paljon sillä osastolla Ed Sheeranista.

Vapaa-ajalla musiikki tahdittaa muun muassa lenkkeilyä.

- Usein kuulokkeissa soi HitMix-radiokanava. Sen tarjonta tuo mieleen vanhat ysärimuistot ja se jos mikä nostaa jalkaa toisen eteen, Laine naurahtaa.

Sakarilla on käytössä kuvassa olevat Sonyn langattomat ja niskan taakse tulevalla sangalla varustetut WI-C400 -nappikuulokkeet.

- Langattomuuden lisäksi tämä niskasanka on erittäin kätevä. Niiden avulla napit pysyvät hyvin korvissa kovemmassakin menossa. Nämä ovat myös töissä kätevät, sillä HD-äänellä varustettu Hands-free pitää kädet vapaina.

Entä mitkä kolme biisiä auttavat kiireistä miestä irtaantumaan arjesta? Klikkaamalla kappaletta pääset kuuntelemaan kyseistä biisiä Spotifyssa.

1. Metallica: ”St.Anger”-koko levy
”Tästä ei pysty irrottamaan yhtä tiettyä biisiä. Koko levyssä on hyvä syke. Se on hieman sitä vanhempaa Metallicaa. Bändin uusi kama ei ole enää niin paljon minun juttuni. Jos tietyt biisit pitäisi nostaa toisten yläpuolelle, niin ensimmäisenä nousevat mieleen kappaleet St.Anger ja My World.”

2. Vesa-Matti Loiri: ”Armo”
”Loiri toimii aina, etenkin nuotiolla istuskellessa. Tämä on helmi, mutta Loirin levyiltä löytyy monta toinen toistaan hienompaa kappaletta. Armo-biisissä on hyvä soundi ja sellainen spesiaali tunnelma. Kappale rauhoittaa ja tykkään siitä tietyissä olosuhteissa.”

3. Ed Sheeran: ”Perfect”
”Tässä kappaleessa on todella hyvät sanat,. Sheeran on kaiken kaikkiaan sellainen tunnelman luoja. Hänen kappaleensa sopivat hyvin punaviinin ääreen.”

Kuvassa Sakarilla olevia Sony WI-C400 langattomia ja niskasangalla varustettuja nappikuulokkeita löytyy Euronics Rauman ja Euran liikkeistä hintaan 74,90€. Värivaihtoehtoina mustan lisäksi punainen, sininen ja valkoinen.