Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Mun musat: Oskari Setänen

Rauman Lukon kausi käynnistyi todenteolla viime perjantaina perinteisen Pitsiturnauksen merkeissä. Sinikeltaisiin kahden vuoden sopimuksella palannut maalivahti Oskari Setänen on musiikkimies henkeen ja vereen. ”Osku” soittelee vapaa-ajallaan aktiivisesti kitaraa.

- Olen harrastanut kitaransoittoa viimeiset neljä vuotta. Sitä tulee soiteltua enemmän ja vähemmän. Kitaransoitto on siitä mukavaa hommaa, että siinä pystyy improvisoimaan. Omaksi bravuurikseni sanoisin Metallican Fade to Black -kappaleen, Setänen kertoo.

Jääkiekkoilija-kitaristi nimeää mielimusiikikseen rock-musiikin. Oskari kuuntelee musiikkia niin kotona, oheistreeneissä kuin pelireissuillakin. Hän huomauttaa, että JBL:n Xtreme-kaiutin palvelee kaikissa olosuhteissa.

- Tämä kaiutin on juuri sopivan kokoinen ja kulkee kätevästi mukana kaikkialle. Otan tämän usein mukaani salille ja alkulämmöille. Äänenlaatu on todella muhkea ja Bluetooth-ominaisuus on minulle ehdoton juttu.

JBL Xtreme -kaiuttimessa on massiivinen 10 000 mAh akku, joten se toistaa musiikkia yhdellä latauksella jopa 15 tuntia. Kaiutin toimii myös varavirtalähteenä.

- Kesällä tuli hyödynnettyä tätä ulkotreeneissä. Kaiuttimen valinnassa painoi myös se, että tämä on roiskeenkestävä. Voi sitten salilla oheistreeneissä hiki lentää huoletta, Setänen sanoo.

Katso kuvan alta, mitkä kappaleet siivittävät maalivahtiin vauhtia treeneissä ja pumppaavat täyteen iskuun ennen tärkeitä pelejä.

1. Metallica: ”Creeping death”

”Kyseisen kappaleen nimi on tatuoitu käsivarteeni Metallican logon viereen. Kappale on juuri sitä Metallicaa, josta minä pidän. Sellaista kunnon trash-metallia, joka on metalligenreistä minulle se mieluisin."

2. Hardwell: ”Young again”

"Jos Metallica on sitä musiikkikentän raskaampaa puolta, niin tämä kappaleen kanssa mennään sinne toiseen ääripäähän. Tämä on samaan aikaan leppoisa ja menevä rallatus. Aloitan yleensä peliin valmistautumisen kuunnellen tämän kappaleen."

3. HIM: ”In joy and sorrow”

”HIM:in laulaja ja keulahahmo Ville Valo on minun mielestäni yksi maailman kovimmista muusiikoista. Yhtye lopetti toimintansa tänä vuonna. Harmittaa, etten ehtinyt koskaan nähdä heitä livenä.”

JBL Xtreme -kaiuttimia löytyy Euronics Rauman ja Euran liikkeistä hintaan 169€.

Poikkea tutustumassa valikoimiimme Rauman myymälässä osoitteessa Karjalankatu 5, Rauma (K-Citymarketin tiloissa) arkisin klo 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-15.00.