Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Mun musat: Miia Tervonen

Rauman Feran Superpesis-kausi on käynnissä. Joukkueen kapteenina toimiva Miia Tervoselle kuluva kausi on jo uran 12.

Vuosiin mahtuu paljon hienoja muistoja ja kokemuksia. Kokeneella pelaajalla on omat rutiininsa otteluun valmistautumisessa. Yksi niistä on musiikki.

Miia kuuntelee ennen matsia TOP3-biisejään JBL:n kuulokkeilla.

- Hyvät kuulokkeet ovat todella tärkeät. Nämä kuulokkeet sulkevat ajatuksista kaiken muun ja auttavat musiikin avulla keskittymään peliin. Langaton malli on kätevä lenkillä, venytellessä ja bussimatkoilla, Miia kertoo.

Mitkä ovat ne kolme biisiä, jotka auttavat konkaria saamaan itsestään sen parhaan esiin? Klikkaamalla kappaletta pääset kuuntelemaan kyseistä biisiä Spotifyssa.

1. Robin feat. Elastinen: ”Kipinän hetki”
”Tämä biisi on ollut henkilökohtaisella pelisoittolistallani jo sen ilmestymisestä eli meidän SM-pronssivuodesta 2015 alkaen. Tämä sytyttää minut peliin ja luo sellaisen Nyt mennään! -fiiliksen. Viimeinen biisi, jonka kuuntelen yksin ennen peliä.”

2. Run-D.M.C: ”It’s tricky”
”Hyvän fiiliksen biisi, joka saa aina hymyilemään. Luo sellaisen positiivisen pomppufiiliksen. Tämä on saanut joukkuekavereilta kehuja, ja kuuluu nykyään myös koko joukkueen soittolistaan.”

3. Ofenbach ja Nick Waterhouse: ”Katchi”
”Tämä biisi on menevä, josta saan lisävirtaa. Näiden kaikkien kolmen vastapainoksi kuuntelen myös joka kerta muutaman hitaan biisin. Ne menevät hyvällä tavalla tunteisiin ja rauhoittavat.”

Kuvassa Miialla olevia JBL:n E55 Around Ear Bluetooth-kuulokkeita löytyy Euronics Rauman liikkeessä. Värivaihtoehtoina sinisen lisäksi punainen, musta ja valkoinen.