Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Mun musat: Lehto-Rohiolan perhe

Antti Lehdon ja Salla Rohiolan perheessä kuunnellaan paljon musiikkia. Perhe on myös itse musikaalinen. Antin, Sallan sekä 9-vuotiaan Siirin, 8-vuotiaan Viivin ja 4-vuotiaan Ellin toimesta kotona soivat kitarat, piano, pasuuna ja tulevaisuudessa kontrabasso.

Musiikin lisäksi veneily kuuluu vahvasti perheen kesään. Tuulikki-purjevene seilaa ahkerasti jo viidettä kesää toukokuusta syyskuuhun.

- Veneilykesä on Suomessa valitettavan lyhyt. Liikumme lasten ehdoilla lyhyitä pätkiä. Viihdymme pääasiassa Turun saaristossa, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus suunnata Ahvenanmaalle, Salla kertoo.

Harrastukset yhdistyvät merellä, sillä musiikkia kuunnellaan Tivoli Audio PAL BT -mallin radiosta.

- Kuuntelemme musiikkia paatilla tauotta. Tämä Tivolin malli on kätevä, sillä siinä on verkkovirran lisäksi myös akku. Näin ollen radio voidaan ottaa mukaan laiturille tai rantakallioille. Myös radion koko on paatilla kätevä ja äänenlaatu todella hyvä. Bluetooth-ominaisuudella voimme kuunnella radion lisäksi myös suosikkikappaleitamme kännykästä, Antti hehkuttaa.

Entä mitkä biisit sitten soivat perheen veneilyreissuilla? Katso jokaisen perheenjäsenen valitsema suosikkikappale alhaalta. Klikkaamalla kappaletta pääset kuuntelemaan kyseistä biisiä Spotifyssa.

Elli (4v.) Mari Laurila: Peppi Pitkätossu
”Tykkään tästä kappaleesta, koska minun hameessani on juuri nyt Peppi Pitkätossun kuva. Kuuntelen paljon Peppi-musiikkia ja tykkään Peppi-tarinoista.”

Viivi (8v.) Annie LeBlanc: Little do you know
”Tämä laulaja on tosi hyvä tyyppi. Hän on myös tubettaja ja näyttelijä. Katson myös paljon hänen tekemiään videoita.”

Siiri (9v.) Mackenzie Ziegler & Johnny Orlando: What if
”What if on todella hyvä biisi. Lisäksi pidän hänestä, koska hän on Annie LeBlancin pahisvihollinen. Kuuntelen tätä laulua paljon Musically’sta.”

Salla Alicia Keys: Girl on fire
”Olemme kuunnelleet tätä kappaletta paatilla niin kauan, kuin meillä on tämä paatti ollut. Tässä kappaleessa on hyvä tunnelma ja se kuuluukin meidän paattielämäämme. Kuuntelemme sitä täällä aina vähintään kerran päivässä.”

Antti Neil Young: Ramada Inn
”Kyseessä on Neil Youngin 16 minuuttia pitkä biisi. Tämä sopii kaikessa letkeydessään veneilyyn, kun liikumme rauhallisesti eteenpäin. Se on letkeä ja pitkä, kuten paattireissutkin parhaimmillaan.”

Tivoli Audio PAL BT -mallin radioita löytyy eri väreinä vain Euronicsin liikkeistä. Valkoisen lisäksi värivaihtoehtoina on Lucite green, Deep ocean teal ja Anise flower. Kyseisen radio hinta on 249€.