Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Loma on rentoutumisen aikaa - hoida vapaa-ajan laitteet kerralla kuntoon

Euronicsilta kylmälaitteet vapaa-ajan asumiseen. Kylmälaukku on tärkeä väline elintarvikkeiden liikutteluun.

Vuoden kuumin lomakausi on käynnissä ja monet suuntaavat viettämään ansaittua omaa aikaa kesämökille, matkailuvaunulle ja veneelle. Täydellinen rentoutuminen kannattaa varmistaa tarpeellisilla ja toimivilla laitteilla.

Vaatimustaso vapaa-ajan asumiseen on kasvanut. Nykyään halutaan usein samaa laitteistoa vapaa-ajan asunnolle kuin mitä kotoakin löytyy.

- Toimiva kylmälaitteistohan on luonnollisesti aivan ehdoton, jotta ruoat ja juomat saadaan pidettyä kylmänä. Meiltä löytyy kaikkeen vapaa-ajan asumiseen soveltuvat jääkaapit ja pakastimet sekä retkeilyyn kätevästi käyvät kylmälaukut, Joni Jokinen Euronics Raumalta kertoo.

Ruokien varastoinnin lisäksi on hyvä ottaa huomioon myös elintarvikkeiden liikuttelu.

- Kylmälaukku on tärkeä myös siirtymiin. Kaupasta saattaa olla pitkä matka kesämökille, joten tähän väliin kylmälaukku on tärkeä. Matka sieltä kylmäaltaalta kassan kautta kuumaan ulkoilmaan ja kuumaan autoon useiden kilometrien ajaksi saattaa tuoda ikävän yllätyksen, jos ruoat ovat muovikassissa.

Muhkeaääniset JBL:n kaiuttimet kulkevat mukana kaikkialla.

Heinäkuu on urheilun juhlaa. Käynnissä on parhaillaan jalkapallon MM-kisat ja monet muut suuret urheilutapahtumat.

- Tähän aikaan vuodesta tulee televisiosta myös Formula 1 -kisoja, paljon yleisurheilua ja muita kesälajeja. Mökkikäyttöön menee paljon 32 tuumaisia ja sitä isompia televisioita. 12 voltilla toimivia akkukäyttöisiä 20 tuuman televisioita taas menee paljon asuntovaunuille ja veneisiin. Toki se on hyvä varuste myös sellaisella mökillä, jossa ei ole sähköjä, Jokinen muistuttaa.

Myös musiikki ja radio kuuluvat kiinteästi kesään. Euronicsin Rauman ja Euran liikkeistä löydät kattavat valikoimat erilaisia audiolaitteita.

- Tivoli Audio -radiot ovat suosittuja niin kotona kuin vapaa-ajan asunnoillakin. Verkkovirrallinen ja akullinen malli on kätevä, sillä sen voi ottaa mukaan esimerkiksi kesämökin laiturille. JBL:n kaiuttimet taas kulkevat kätevästi mukana missä tahansa.

Joni Jokinen kertoo, että yleisimpiä kokoja mökeille ovat 32 tuumaiset ja sitä isommat televisiot.

Kesän kuumat helleaallot saattavat rasittaa vanhoja kylmälaitteita. Mikäli kylmälaite menee rikki, on se aina ikävä yllätys, joka iskee varoittamatta. Euronicsilta saat hankittua uuden laitteen nopealla aikataululla ja täydellä palvelulla.

- Me palvelemme asiakasta kokonaisvaltaisesti. Haluttaessa kuljetamme laitteet kotiin ja asennamme ne paikalleen. Asiakkaan puolelta riittää, että hän tulee liikkeeseemme katsomaan uuden tuotteen ja on paikan päällä sitten, kun laitteet toimitetaan.

- Asennuksen jälkeen me viemme tarvittaessa vanhan laitteen sekä uuden laitteen roskat. Isosta koneesta saattaa tulla yllättävän paljon pakkausroskaa ja kun me viemme ne mennessämme, ei asiakkaan roskis ole heti täynnä. Tämä puoli korostuu varsinkin kesämökeillä, missä jätehuolto on usein hyvin pientä, Jokinen sanoo.

Euronics Rauma ja Eura tarjoavat toimitusvarmaa palvelua, lue lisää täältä.

Tabletilta voi katsella urheilua ja muita TV-ohjelmia vaikka kesämökin laiturilla.

Euronics Rauma palvelee heinäkuussakin kuutena päivänä viikossa. Löydät meidät osoitteesta Karjalankatu 5 (K-Citymarketin tiloissa) arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.