Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Kodin elektroniikkaa opiskelija-asuntoon — lue vinkit täältä!

Opiskeluiden alkamiset lähenevät ja monella on edessä muutto omaan uuteen kotiin. Opiskelussa tarvittavien laitteiden lisäksi, opiskelijat tarvitsevat monenmoista kodin elektroniikkaa. Vinkkaamme alla muutaman asian, jotka kannattaa ottaa huomioon kodin laitteiden hankinnassa.

Nykypäivänä tietokoneet ja muut elektroniset laitteet ovat kiinteä osa opiskelua. Vinkit kannettavien tietokoneiden, tablettien, älypuhelimien ja liittymien hankintaan löydät täältä.

Lisävinkkiä saat poikkeamalla Euronics Rauman ja Euran myymälöissä. Meillä opiskelija tekee normaalia edullisempia hankintoja uuteen kotiin. Slice.fi-etuna tarjoamme kodin pienkoneet -15% alennuksella ja puhelintarvikkeet -10% alennuksella.

1. Kahvinkeitin

On hyvä muistaa, että elämää on opiskeluiden jälkeenkin. Laadukas kahvinkeitin palvelee vuosia. Pitkällä tähtäimellä Moccamasterin keittimet ovat hyvä valinta, sillä ne kestävät käytössä pitkään. Myös varaosia löytyy Euronicsilta suoraan hyllystä aina kahvipannuista alkaen.

Moccamasterin laadusta kertoo jo se, että valmistaja antaa laitteelle vähintään viiden vuoden takuun.

2. Vedenkeitin

Vedenkeittimiä löytyy useilla eri tilavuuksilla. Näin ollen onkin hyvä miettiä, mihin keitintä pääasiassa käyttää ja minkälaista tarvetta sille saattaa tulevaisuudessa tulla. Keitätkö pääasiassa teeveden vai hyödynnätkö sitä myös ruoanlaiton nopeuttamiseen?

Yleisin opiskelija-asuntoon hankittava keitin on litran kokoinen, mikä on pienin myynnissä oleva malli. Tilavuudeltaan suurin on 1,7 litrainen.

3. Leivänpaahdin

Leivänpaahtimia löytyy kahden ja neljän viipaleen malleja. Värivaihtoehdoista löytyy pääasiassa mustia, valkoisia ja teräksisiä.

Suosittelemme hankkimaan samaa sarjaa olevia laitteita. Kun vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin ovat saman valmistajan samaa sarjaa, on sitä helppo täydentää myöhemmin muilla sarjan laitteilla. Näin saa pidettyä keittiön elektroniikan siistinä ja yhtenäisenä.

4. Tehosekoitin

Blenderit eli tehosekoittimet löytyvät nykyään monesta kodista. Blenderillä teet nopeasti isonkin määrän ja murskaat muiden mukana niin pähkinät kuin jäätkin.

Euronicsilla myynnissä olevilla Wilfa-blendereillä teet aamu- ja iltapalat kätevästi suoraan pulloon ja otat pullon mukaan lähtiessäsi esimerkiksi luennolle.

5. Televisio

Kuten muissakin laitteissa, myös television kohdalla on hyvä ottaa tulevaisuus huomioon. Yksiöön saattaa riittää pienempikin televisio, mutta harva asuu yksiössä koko elämäänsä. Kun on aika muuttaa isompaan asuntoon, yksiöön riittänyt televisio jää usein pieneksi. Edessä on television uusiminen. Suosittelemme panostamaan televisioon kerralla, jotta se palvelee pidempään.

Useissa laitteissa on nykyään sisäänrakennettu Chromecast, jolla saa heijastettua esimerkiksi kannattavan tietokoneen tai tabletin televisioruudulle.

Televisio tarjoaa myös hyvän irtioton hektisestä opiskeluarjesta. Smart TV -ominaisuudella klikkaat itsesi helposti suoratoistapalveluihin.

6. Imuri

Tämän päivän imurit ovat käytössä hiljaisia, mikä tuo oman mukavuutensa siivoamiseen. Imureiden koot ja painoerot ovat hyvin pieniä, joten esimerkiksi imurin kokoa ei tarvitse verrata asunnon kokoon.

Electroluxin laitteet ovat tehokkaita, varmatoimisia ja luotettavia. Lisäksi niihin löytyy erilaiset suulakkeet ja muut lisävarusteet suoraan Euronicsin hyllystä. Omat suulakkeet löytyy muun muassa eläintalouksiin sekä erilaisille lattiatyypeille, matoille ja huonekaluille.

Kiireistä opiskelijaelämää helpottaa pölypussittomat imurimallit. Ne keräävät pölyt säiliöön, josta ne on helppo tyhjentää roskiin vaikka jokaisen käyttökerran jälkeen.

Varsinaisen imurin tukena voi käyttää varsi-imuria.

7. Pesukone

Opiskelija-asuntojen kylpyhuoneisiin sopii parhaiten usein päältä täytettävät 40 senttiset pesukoneet. Niistä löytyy kiireiselle pikaohjelmat ja paljon urheilevalle teknisiä asuja varten suunnitellut Sport-ohjelmat.

Euronicsin pesukonevalikoimista löydät laadukkaat AEG:n, Electroluxin, Rosenlewin ja Whirlpoolin mallit.

8. Palvelemme kokonaisvaltaisesti

Euronics Rauma ja Eura palvelevat kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat halutessasi laitteet kotiinkuljetettuna ja paikalleen asennettuna. Asennuksen jälkeen me viemme tarvittaessa vanhan laitteen sekä uuden laitteen roskat. Kysy lisää poiketessa myymälässämme.

Euronics Rauma palvelee arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Löydät meidät osoitteesta Karjalankatu 5 (K-Citymarketin tiloissa).

Opiskelija, hyödynnä Slice.fi-etusi Euronics Rauman ja Euran liikkeissä. Tarjoamme kodin pienkoneet -15% ja puhelintarvikkeet -10% alennuksella.