Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Kesä on juhlien aikaa - muista valmistunutta hyödyllisellä lahjalla!

Riku Koivisto vinkkaa, että älypuhelimet ja kannettavat tietokoneet ovat hittilahjoja. Ne palvelevat niin arkea kuin jatko-opintoja ajatellen.

Kesäkuun alussa monen opiskelijan vuosien työ huipentuu, kun ylioppilaat painavat päähänsä valkolakin ja ammattiin valmistuneet ovat valmiita siirtymään työelämään.

Kesä on muutenkin juhlan aikaan. Häät, konfirmaatiot ja monet muut juhlat värittävät Suomen suvea. Perheet, suvut ja ystävät kokoontuvat yhteen juhlimaan omaa päivänsankariaan.

Monella juhliin suuntaavalla on juuri nyt sama miete, mitä nuorelle lahjaksi? Euronics Rauma ja Eura tarjoavat hyvät ja hyödylliset lahjavaihtoehdot niin arkea kuin jatko-opintoja ajatellen.

- Kannettava tietokone on tänä päivänä tärkeä työväline arjen pyörittämisessä ja opiskeluissa. Meiltä löytyy näihin tarpeisiin soveltuva Asuksen tyylikkäästi viimeistelty suorituskykyinen multimediakannettava. Siinä on tehokas i5-7200U prosessori ja 12 gigan keskusmuisti, joten koneella pystyy tekemään samaan aikaan monta asiaa, Riku Koivisto Euronics Rauman liikkeestä kertoo.

- Lisäksi huipputerävä FullHD 15,6 tuuman mattanäyttö on hyvän kokoinen moneen tarpeeseen. Kyseinen Asuksen X540UP-DM117T kone on kaikinpuolin erittäin tehokas. Tarjoamme sen nyt hintaan 599€ ja tarjous on voimassa toistaiseksi.

Omaan kotiin muuttavalle nuorelle kodinkoneilla on iso arvo. Lahjakortti on yksi hyvä tapa muistaa päivänsankaria.

Myös älypuhelin on hyödyllinen lahja, joka löytyy monesta paketista. Puhelimia on tarjolla laaja kattaus. Yksi laadukas älypuhelin on Huawei Mate 10 Lite hintaan 299€.

- Kyseisessä puhelimessa on iso näyttö ja hyvät kamerat. Ne ovat tänä päivänä tärkeitä ominaisuuksia. Huawein puhelimesta löytyvä 64 gigatavun muisti tukee kameroiden toimintaa. Neljän gigatavun keskusmuistilla pyörittää hyvin pelejä ja raskaampia sovelluksia, kuten sosiaalisen median kanavia.

Monen valmistuvan silmissä häämöttävät jo kesän jälkeen alkavat jatko-opinnot. Edessä saattaa olla muutto omaan kotiin, vaikkapa toiselle paikkakunnalle. Tällöin muodostuu suuri tarve kodin elektroniikalle.

Euronics Rauman ja Euran liikkeistä löydät niin televisiot, pesukoneet, imurit, kahvin- ja vedenkeittimet, mikroaaltouunit ja kaiken muun oleellisen kodin varustuksen.

- Tällaisten lahjojen arvohan on uuteen omaan kotiin muuttavalla todella iso. Näihin yksi hyvä tapa muistaa valmistunutta on hakea täältä meiltä lahjakortti haluamalleen summalle. Tällöin lahjansaaja voi ostaa tarvitsemansa kodin elektroniikan itse omien tarpeidensa mukaan, Koivisto muistuttaa.

Euronics Rauma palvelee osoitteessa Karjalankatu 5 (K-Citymarketin tiloissa) arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.
Euronics Eura avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13, osoitteessa Satakunnankatu 20.

Euronics Rauman ja Euran liikkeistä löydät kattavat valikoimat joka kodin elektroniikkaa.