Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Joulun kovimmat tärpit - katso lahjavinkit ja tarjoukset!

Euronicsista teet hyödylliset lahjahankinnat jokaiselle sukupolvelle. Rauman myymälästä löydät huipputarjouksia, jotka ovat voimassa aatonaattoon 23.12. asti. Mikko Seppä vinkkaa joulun kolme kovinta lahjavinkkiä.

🎁 Kaiuttimet ja kuulokkeet 🎁

– JBL:n kuulokkeet ja kaiuttimet ovat olleen pitkään suosittuja, ja nimenomaan kaikenikäisten keskuudessa. Eräs vanhempi herrasmieskin totesi, että JBL on todella laadukas tuote. Hänelle oli tuttu JBL:n omistava Harman, jonka tuotteita ovat muun muassa myös harman/kardon. Hän totesikin, että jo se on yksi laadun tae.

– Laadukkailla kuulokkeilla voi kuunnella yhtä lailla musiikkia ja äänikirjoja kuin katsella älylaitteesta leffoja ja sarjoja. Sehän on hyvää tekemistä myös joulun pyhiin, jotka ovat tunnetusti rauhoittumisen aikaa.

– JBL:n E55BT -mallin langattomat kuulokkeet ovat nyt tarjouksessa hintaan 69€. Niissä on hyvät akut, jotka kestävän noin 20 tuntia ja värivaihtoehtoina löytyy mustaa sekä valkoista. Mustat JBL FLIP3-kauittimet myydään pukinkonttiin hintaan 59€. Roisketiiviis kaiutin jaksaa toistaa akulla noin 10 tuntia musiikkia.

🎁 Pelituolit ja muut pelilaitteet 🎁

– Meiltä löytyy pelaamiseen soveltuvat näytöt, hiiret, kuulokkeet ja muut tarvittavat välineistöt. Samsungin 27 tuumainen LCD-pelinäyttö on tällä hetkellä tarjouksessa 179 euron hintaan.

– Tämän joulun ehdottomia hittejä ovat pelituolit. Kun pelataan paljon, nousee tällöin isoon arvoon istuimen mukavuus. Hyvässä tuolissa pelaaja pitää mielensä ja kehonsa kunnossa intensiivisemmässäkin pelaamisessa.

– Encore-pelituoli on tyylikäs ja pehmeä. Siitä löytyy monia ominaisuuksia, joiden avulla tuolin voi esimerkiksi säätää itselleen juuri sopivaksi. Parhaillaan on tarjouksessa L33T Encore -malli hintaan 99€. Myymälästä löytyy myös muita vaihtoehtoja. Tuoleista löytyy punaisia tai vaihtoehtoisesti vihreitä tehostevärejä.

🎁 Lahjakortit 🎁

– Lahjakorttihan on siitä hyvä, että lahjansaaja saa itse hankkia juuri sitä, mitä hän tarvitsee. Meiltä voi hankkia lahjakortin haluamalleen summalle.

Euronics Rauma palvelee joulunaikaan arkisin klo 10-18, lauantaina klo 10-15 sekä sunnuntaina aatonaattona klo 10-16. Rauhoitumme joulunviettoon 24.-26.12. väliseksi ajaksi ja palvelemme normaalisti jälleen torstaina 27.12.