Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Joululahjaideat vähissä?

Jos joululahjat on vielä perheenjäsenille hankkimatta, kannattaa jatkaa lukemista. Euronics Rauman väki kertoo, mitä pakkaisivat paketteihin niin kotoa muuttaneelle lapselle kuin koko perheellekin.

- Aion antaa omaan asuntoon muuttaneelle tyttärelleni joululahjaksi blenderin, Marja Mäntynen kertoo.

Wilfan blenderissä on tehot ja takuu kunnossa. Lähes kaksilitrainen kannu on yksinasujalle iso, mutta Marja kertoo tietävänsä, että tytär tekee kerralla isoja annoksia esimerkiksi smoothieita.

- Tämä murskaa myös jään. Seitsemän vuoden moottoritakuu kertoo laitteen laadusta, Marja juttelee.

Tehoa ja tyyliä samassa paketissa.

Mikko Seppä ostaisi mielellään koko perheelle joululahjaksi uuden, hyvän television. Mikko kokee television pitkäaikaisena hankintana, johon on hyvä panostaa kerralla enemmän.

- Uusi televisio olisi lahja koko perheelle. Katsomme paljon elokuvia, se on meidän perheen yhteinen juttu. Televisiossa tärkeitä ominaisuuksia on iso näyttö ja hyvä kuvanlaatu, Mikko kertoo toiveistaan.

Uusimpana tulokkaana Euronicsilta löytyy suorituskykyinen ja paljon kehuttu LG:n Oled tv.

- Tällä näytöllä värit on kunnossa. Monissa televisioissa on ongelmana mustantoisto, se että musta näkyy enemmänkin harmaana. Tässä näytössä musta on mustaa, Mikko kertoo.

Euronics Raumalla on mahdollista käydä tutustumassa Oled tv:n erikoisominaisuuteen, niin kutsuttuun taikasäätimeen, joka on käden liikkeeseen ragoiva kaukosäädin ja näin ollen erittäin jouheva käyttää. Tv-ruudulla liikkuminen ei vaadi näpyttelyä, pieni ranneliike riittää.

- Tekniikan Maailma oli kommentoinut Oled tv:tä, että paras televisio ikinä. Se on heiltä paljon sanottu, Mikko tiivistää.

Paras televisio ikinä?

- Tätä ei kyllä voi kukaan sanoa rumaksi. Tässä on tyylikäs aivan minimaalinen reuna, Mikko summailee Oled tv:n ulkoista olemusta.

Jos lahjan saajan mieltymykset ja tarpeet eivät ole täysin selvillä, lahjakortti ratkaisee pulman. Esimerkiksi toiselle paikkakunnalle opintojen perässä muuttava nuori saattaa tarvita kotiinsa jotakin, mistä isovanhemmat eivät ole aivan selvillä.

Lahjakortti on varma valinta.

- Lahjan saaja pystyy itse valitsemaan mieluisen lahjan budjetin rajoissa. Teknisten lahjakortin voisin itse antaa esimerkiksi hyvälle ystävälle, Jyrki Mäntynen kertoo.