Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Jalkapallon MM-kisat virittävät kisastudiot täyteen iskuun!

Mikko Seppä kertoo, että tallentavia digibokseja kysytään paljon. Euronicsille saapui juuri rajoitettu erä kolmea eri mallia.

Järjestyksessään 21. jalkapallon MM-kisat pelataan Venäjällä 14.6.-15.7. välisenä aikana. Peräti 12 eri kisastadionilla maailman suosituimman lajin maailmanmestaruudesta taistelee 32 maata.

Otteluita seurataan ympäri maailmaa. Kisastudiot vetävät puoleensa myös niitä urheilun ystäviä, jotka eivät välttämättä seuraa lajia muuten niin aktiivisesti.

- Nyt on oikea hetki virittää kisastudio viimeisen päälle kuntoon. Terävällä kuvalla varustetut televisiot ja katselukokemusta tukeva äänimaailma on hyvä rakentaa laadukkailla laitteilla, Mikko Seppä Euronicsin Rauman liikkeestä muistuttaa.

Euronics tarjoaa katseluun kaiken kattavan valikoiman. On luonnollista, että mitä isompi näyttö, sitä mukavampi matsia on seurata.

- Suosittelemme isoja televisioruutuja, joista on hyvä seurata jalkapalloa ja yleensäkin urheilua. Tietyissä malleissa paneeli on optimoitu urheilun katsomiseen. Näissä on sulava kuva ja hyvä liiketoisto. Toisin sanoen kuva ei ala nykiä vauhdikkaissakaan lajeissa.

Uuden television saa hankittua tarvittaessa kotiinkuljetuksella.

- 65 tuumainen televisio on jo sen verran iso, että se ei välttämättä mahdu mihin tahansa autoon. Me kuljetamme laitteen tarvittaessa kotiin ja asennamme sen haluttaessa käyttövalmiiksi paikalleen, Seppä kertoo.

Tabletista matseja voi seurata vaikka kesämökin laiturilla, rannalla tai riippukeinussa.

Rajoitettu erä tallentavia digibokseja - nopeat syövät hitaat!

Yle näyttää kisojen kaikki 64 ottelua, selostettuna suomeksi ja ruotsiksi. TV:n lisäksi matseja voi seurata tabletilta ja puhelimesta.

- Tabletteja meiltä löytyy moneen lähtöön Huawein, Lenovon ja Applen valikoimista. Tabletistahan otteluita voi seurata helposti vaikka mökin laiturilla, rannalla tai riippukeinussa.

Myös nykypäivän älypuhelimien näytöt palvelevat televisio-ohjelmien katselua, joten sellaisesta kisojen seuraaminen käy kätevästi.

- Juuri myyntiin tulleessa Honor 10 -mallissa on 5,84 tuuman näyttö, keskusmuistia neljä gigatavua ja omaa tallennustilaa 64 gigatavua. Se pyörittää komeasti raskaita sovelluksia eikä kaadu kovassakaan käytössä. Todella laadukas laite on hinnaltaan 449€.

Tallentavia digibokseja löytyy nyt kolmea eri mallia. Hinnat alkaen 99 euroa.

Mikäli otteluita ei ehdi katsomaan juuri kyseisenä ajankohtana, on hyvä omistaa tallentava digiboksi. Kyseisiä laitteita on nykyään vaikea saada, mutta Euronicsilta löytyy tähänkin ratkaisu.

- Meille tuli juuri rajoitettu erä Topfieldin tallentavia digibokseja. Tarjolla on kolmea eri mallia alkaen 99 euron hintaan. Näitä kysytään paljon ja nyt on sellainen erä, että nopeat syövät hitaat, Seppä sanoo.

Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelman ja alkulohkot löydät täältä.

Euronics Rauma palvelee osoitteessa Karjalankatu 5 (K-Citymarketin tiloissa) arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Uudessa Honor 10 -älypuhelimessa on 5,84 tuuman näyttö, neljä gigatavua keskusmuistia ja omaa tallennustilaa 64 gigatavua. Puhelimen hinta on 449€.