Euronics Rauma – Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-15 – Puhelin: (02) 8225 159

Äiti ansaitsee parasta - vinkit äitienpäivän pakettiin!

Parhaat kahvit äiti keittää Moccamasterilla. Hinnat alkaen 119€.

Äitienpäivää juhlitaan tulevana sunnuntaina. Euronics Rauma ja Eura tarjoavat äideille heidän ansaitsemaansa laatua.

- Hyvä kahvi valmistuu hyvällä keittimellä. Moccamaster on laadukas ja tyylikäs keitin kotikeittiöön. Pienimpiä yksityiskohtia myöten käsintehtyjen Moccamasterien laadusta kertoo jo se, että valmistaja antaa niille peräti viiden vuoden takuun, Riku Koivisto vinkkaa.

Hyvän kahvin lomaan äidille omaa rauhoittumisen aikaa tarjoaa hyvät kuulokkeet. JBL kuulokkeita löytyy alkaen 39,90€ hintaan.

- Musiikin kuunteluun meiltä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi JBL:n langattomat Bluetooth-kuulokkeet soveltuvat moneen vauhdikkaampaankin toimintaan. Ne toimivat hyvin vaikkapa työmatkoilla ja lenkillä, mutta yhtä hyvin myös kotisohvalla.

JBL:n langattomia Bluetooth-kuulokkeita löytyy muun muassa punaista ja sinistä mallia.

Äiti on henkilö, jolta kysytään monesti neuvoa erilaisiin arjen tilanteisiin. Uudella puhelimella varmistat, että äiti on aina tavoitettavissa.

- Honor 8 Lite on nyt tarjouksessa hintaan 139€. Se on hinta-laatusuhteeltaan tällä hetkellä älypuhelimien ehdoton ykkönen. Kaiken lisäksi se on todella tyylikäs puhelinmalli.

- Kyseisen puhelimen hyviä puolia ovat muun muassa nopeus, iso 5,2 tuuman näyttö ja laadukas kamera vaikkapa lasten ja lastenlasten kuvaamiseen. Honorin hyvä akku ei jätä äitiä pulaan pitkän päivän aikana.

Honor 8 Liten isolta 5,2 tuuman näytöltä on mukava katsella lapsista ja lastenlapsista otettuja valokuvia.

Chromecast laajentaa äidille TV-ohjelmien tarjontaa, jota on hyvä hyödyntää laadukkaalla televisiolla. Jääkiekon MM-kisojen ajan kisatarjouksena tarjoamme Chromecastin nyt normaalia edullisempaan hintaan 34,90€ (ovh. 49€) ja TCL:n 65 tuumaisen Android Smart TV:n hintaan 899€.

Tarjoukset ovat voimassa Euronics Rauman ja Euran liikkeissä. Toivotamme kaikille äideille oikein hyvää äitienpäivää!

Euronics Rauma palvelee osoitteessa Karjalankatu 5 (K-Citymarketin tiloissa) arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.

Euronics Eura avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13, osoitteessa Satakunnankatu 20.